0118 – 61 28 68 info@adagiouitvaartzorg.nl

Naam
Bericht
 

Adagio
26/06/2017
Onze ervaring met Adagio, vertegenwoordigd door Maaike Verstraten, is buitengewoon goed. Zij heeft de uitvaart van onze moeder, nu een maand geleden, professioneel en efficiënt geregeld, ons mogelijkheden gesuggereerd om, samen met onze wensen en haar raadgevingen, er een prachtige "op maat gemaakte" plechtigheid van te maken. Muziek, catering, alles is voorhanden in een moderne warme ruimte. Vanaf het moment van overlijden, hoeft de familie niets meer te doen, alles wordt geregeld. Ondanks het verdriet, hebben wij een goede herinnering aan het laatste verblijf van onze moeder. Hartelijk dank Adagio en Maaike.

Familie Hoegen
Adagio
05/06/2017
Maaike verzorgde professioneel maar toch vol medeleven en toewijding de uitvaart van mijn vrouw en onze moeder. Hierdoor is alles keurig volgens afspraak en met respect verlopen. Daarom veel complimenten voor Maaike en haar medewerkers. Wij kunnen Maaike zeker aanbevelen.
Adagio
21/05/2017
20 mei de verstrooiing van van onze vader gedaan vanaf Neeltje Jans de Noordzee op. Door Maaike zo mooi en goed verzorgd, zodat de laatste wens van onze vader is gegaan zoals zijn wens was. Maaike
zo liefdevol als jij je werk uitvoert, geeft nabestaanden zoveel kracht en steun, dat ze de moeilijke periode samen aankunnen. Dank dat je er voor ons was.
Adagio
20/05/2017
Heel professioneel en een fijn contact gehad met Adagio Uitvaartzorg na het overlijden van onze moeder. Bedankt daar voor !
Adagio
19/05/2017
Beste Maaike, ik wens jou heel veel succes met dit bijzonder mooie beroep.

Groetjes Jeannet
Adagio
19/05/2017
Helemaal tot in de puntjes geregeld. Ik raad Maaike iedereen aan wat een lieve meid en zorgzaam is zij ! Neemt alles van je uit handen en dat geeft een goed gevoel vooral omdat zij zo precies in haar werk is. Ga zo door !